Bookmark and Share Letališče Ljubljana | Taksi - Transfer - prevoz v Ljubljano - rabim - iščem - potrebujem poslovni prevoz,taksi prevoz,zasebni transferni prevoz,poceni prevoz do Ljubljane,Bleda,Bohinja,Kranjske gore,Rogaške slatine,Portoroža,Pirana,do hotela,do airb

TEKSTLOGOPODRAZITEV23.jpg

Sobota, 25.Maj, 2024

Letališče Ljubljana

Letališče Ljubljana: Taksi prevozi do Ljubljane - prevoz oseb iz Ljubljanskega letališča do priljubljenega mesta Bled - Bohinj - Rogaška slatina - Kranjska gora - Portorož - Piran - Otočec - Bovec - Izola - Ankaran.

 

Letališče Ljubljana ima dobre avtobusne povezave z bližnjima mestoma Ljubljano in Kranjem, manjši avtobusi in kombiji pa ga povezujejo tudi z Bledom, Bohinjem in Kranjsko goro. Na Ljubljanskemu letališču lahko uporabite katerega od letaliških taksijev, ki čakajo pred letališko stavbo, ki so pa tako kot povsod po svetu malo dražji od naročenega taksi vozila, ki Vas čaka na izhodu terminala, ko pristanete. Če predhodno naročite "Taksi LEGENDE" prevoz oseb,taksi prevoz,poslovni prevoz,transferni prevoz,poceni zasebni,individualni prevoz, Vam nudimo dobre cestne povezave do bližnjih turističnih mest,kot so: Ljubljana,Bled,Bohinj,Ankaran,Izola,Piran,Portorož,Bovec,Tolmin za dostopno ceno za vsakogar. Verjamemo, da nismo najcenejši, trdimo pa , da smo še daleč od najdražjih, še posebej na naš vozni park. Preko spodnjega e-mail obrazca nam pošljite Vaše povpraševanje in če Vam bo cena prevoza do vaše destinacije sprejemljiva, ko Vam potrdimo rezervacijo ,Vas čakamo na izhodu Brniškega terminala po Vašem pristanku. Voznik Vas čaka z danim imenom v roki.Tudi če pride do zamude vašega pristanka nič bat - LEGENDICE sledijo vašemu dejanskemu pristanku in Vas počakajo pred izhodom...

 

Kdo pa smo "LEGENDICE"

 

Taksi Legende se borijo po Slovenskih cestah že dobrih 10 let. Na začetku smo taksirali po Ljubljani,zdaj pa Predvesm opravljamo prevoz oseb,poslovni prevoz,individualni prevoz oziroma taksi prevoz iz Ljubljane na Aerodrom Ljubljana in prevoz iz letališča Brnik do Ljubljane oziroma do kamor potrebujete. Občasno se odpeljemo po Sloveniji,po Hrvaški,Italiji in Avstriji.Prevoze opravljamo z vozili višjega razreda: Mercedes E, Audi A8 in kombi vozilo Mercedes v250 4 matic do 7 oseb, Bmw 760 li (za mojo dušo), peogeot 5008, kar pa ne pomeni,da imamo tudi visoko ceno.

 

 Večina prevoznikov, ki se ukvarjajo z prevozom oseb pravijo,da so najboljši, briljantni, diamantni, najcenejši,odlični,the best ...no ja,mi pa pravimo,da smo "LEGENDARNI". Pri "Legendicah" nimamo receptorske provizije, nimamo drobnega tiska, nimamo "čejev", skratka, kar se dogovorimo, to tudi storimo.

 

 

Pristali boste na Letališču Ljubljana - Kakšna je Cena individualnega prevoza,taksi prevoza do Ljubljane? Kako lahko naročite privatni transfer iz letališča do Ljubljanskega hotela ??

Cena taksi prevoza iz letališča Brnik do Ljubljane centra, do Ljubljanskega hotela ali airbnb apartmaja za osebno vozilo že od 25 eur - za kombi vozilo že od 35 eur ( do 7 oseb)

Če imate željo,da se vas odlaga na več naslovov v mestu Ljubljana, se doplača 5 - 10 eur, odvisno od kroženja po Ljubljanskih naslovih.Prevoz naročite na e-mail: taxi.legende@gmail.com ali na telefon +386 31 732 289

 

 

Kako naročite poceni taksi prevoz do željene destinacije iz Ljubljanskega letališča Brnik?

 

1.možnost - V spodnji obrazec nam napišite uro in datum vašega pristanka, Vaše ime in kontaktni telefon, Naslov kam potujete in Vam do večera odgovorimo z ceno Vašega potovanja. Prosim, da nas opomnite, če potrebujete kombi vozilo ali luksuzno vozilo, ki je malo dražji....

 

2.možnost - Pokličite nas na telefon: 00386 31 732 289 in nam zaupate vse podatke, ki jih potrebujemo ali nam pošljite SMS na isto številko in počakajte na potrditev prevoza.

 

Nujno je, da predhodno naročite prevoz, ker ne stojimo na ljubljanskemu letališkemu terminalu in ne pobiramo naključnih strank. Ne opravljamo "Letališče Ljubljana SHUTTLE prevoz" - "Letališče Ljubljana shuttle transfer" in ste Vedno sami v avtu.

V spodnji obrazec nam napišite od kje bi potovali - do kam bi potovali - kakšne so Vaše želje - če želite naročiti prevoz za Vašega poslovnega partnerja - ime stranke ki potrebuje prevoz in Vam do večera odgovorimo!!!


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Please enter the phrase as it is shown in the box above.  

Imate možnost, da si naročite poceni prevoz do Avstrijskih smučišč kot so smučišče Nassfeld,Gerlitzen,Obertauern,Kitzbuehel,Saalbach,Bad Kleinkirchheim,Flachau...

Ali ste prepozno pristali na letališču Ljubljana in zamudili letalsko povezavo do drugega letališča?? Zorganiziramo Vam poceni prevoz,taksi transfer,poslovni prevoz,zasebni prevoz do bližnjega letališča,kot so prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Milano,Rijeka,Zagreb,letališče Celovec,Dunaj,Graz,Salzburg,Munchen?? Po naročilu Vam nudimo tudi vozila višjega razreda primerne za poslovne partnerje,ki so seveda malo dražji,še zmeraj pa cena poslovnega prevoza ni noben BavBav..

Popolnoma ista zadeva,če potrebujete taksi,transfer,poceni prevoz do Slovenskih toplic,kot so toplice Rogaška,Čatež,Laško,Ptuj,Snovik,Banovci,Šmarješke,Dobrna,Dolenjske toplice.

Morda pa potrebujete prevoz,zasebni transferni prevoz,poslovni transfer,poceni taksi transfer iz Ljubljanskega letališča,prevoz do hotela ali apartmaja oziroma do vikenda,transfer do turističnega mesta Umag,Katoro,Savudrija,Novigrad,Vrsar,Plava laguna,Rovinj,Poreč,Pula,Premantura,Rabac,Labin,Opatija,Rijeka,Novi Vinodolski,Paklenica,Zrče,Plitvice,Zadar...

Ali rabite - Iščete - Potrebujete - poceni prevoz po Sloveniji?? Omogočimo Vam ga po ugodni ceni, do vseh slovenskih krajev in mest, kot so:

Poceni prevoz do AJDOVŠČINE

Poceni prevoz do ANKARANA
Poceni prevoz do BEGUNJ

Poceni prevoz do BLEDA

Poceni prevoz do BOHINJA

Poceni prevoz do BOROVNICE

Poceni prevoz do BREZOVICE

Poceni prevoz do BREŽIC

Poceni prevoz do CELJA

Poceni prevoz do DOMŽAL

Poceni prevoz do GOLNIKA

Poceni prevoz do GOZD MARTULJKA

Poceni prevoz do GROSUPLJA

Poceni prevoz do IDRIJE

Poceni prevoz do ILIRSKE BISTRICE

Poceni prevoz do IGA

Poceni prevoz do IVANČNE GORICE

Poceni prevoz do IZOLE

Poceni prevoz do JESENIC

Poceni prevoz do KAMNIKA

Poceni prevoz do KOČEVJA

Poceni prevoz do KOPRA

Poceni prevoz do KRANJA

Poceni prevoz do KRANJSKE GORE

Poceni prevoz do LITIJE

Poceni prevoz do LENDAVE

Poceni prevoz do LESC

Prevoz Poceni do LOGATCA

Poceni prevoz do MARIBORA

Poceni prevoz do MENGŠA

Poceni prevoz do MURSKE SOBOTE

Poceni prevoz do NOTRANJIH GORIC

Poceni prevoz do NOVE GORICE

Poceni prevoz do NOVEGA MESTA

Poceni prevoz do OTOČCA

Prevoz Poceni do PIRANA

Poceni prevoz do PIVKE

Prevoz Poceni do PLANICE

Prevoz Poceni do PODPEČI

Prevoz Poceni do PORTOROŽA

Prevoz Poceni do POSTOJNE

Poceni prevoz do PREDVORA

Prevoz Poceni do PTUJA

Prevoz Poceni do RADOMELJ

Prevoz Poceni do RAKITNE

Poceni prevoz do RIBNICE

Prevoz Poceni do ROGAŠKE SLATINE

Prevoz Poceni do SEŽANE

Prevoz Poceni do SLOVENJGRADCA

Prevoz Poceni do TREBNJEGA

Poceni prevoz do TRŽIČA

Prevoz Poceni do VELENJA

Prevoz Poceni do VRHNIKE

Prevoz Poceni do ZAGORJA

Poceni prevoz do ŽALCA

an image
Taxi LEGENDE, - D.Š. 95353330 - Taksi prevoz - Poslovni prevoz - Transferni prevoz - Prevoz na letališče Ljubljana,Trst,Benetke,Celovec,prevoz do letališča Dunaj,Zagreb,Treviso - prevoz iz letališča - Shuttle prevoz ne opravljamo
Taksi prevoz - Poslovni prevoz - Transferni prevoz - Prevoz na letališče Ljubljana,Trst,Benetke,Ce
 
 
 

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Poceni Prevozi Ljubljana <> letališče Ljubljana