Bookmark and Share Letališče Ljubljana prevoz do Pirana -

Letališče Ljubljana prevoz do PIRANA

Taksi prevoz do Pirana iz letališča Ljubljana

 

Taksi LEGENDE - Letališče Ljubljana prevoz do Pirana

Pozdravljeni

 

Ali potrebujete ugoden taksi prevoz do Pirana iz letališča Ljubljana po ugodni ceni z vozili višjega razreda, primernega tudi za Vašega poslovnega partnerja,ki prihaja v Piran na pomebni sestanek ali na Piranski oddih. Cena prevoza do Pirana iz Ljubljanskega letališča je 110 eur za osebna vozila, oziroma 150 eur za kombi vozilo do 7 oseb.

 

Kdo pa smo "LEGENDICE"??

 

Legendice se borijo po Slovenskih cestah že dobrih 10 let.Na začetku smo taksirali po Ljubljani,zdaj pa Predvesm opravljamo prevoze oseb oziroma taksi prevoze iz Ljubljane na letališče Ljubljana in iz Ljubljanskega letališča do Ljubljane oziroma do kamor potrebujete.Občasno se odpeljemo po Sloveniji,po Hrvaški,Italiji in Avstriji odvisno od Vaših potreb. Prevoze opravljamo z vozili višjega razreda: Mercedes E, Audi A8 in kombi vozilo Mercedes v250 4 matic do 7 oseb, Bmw 760 li (za mojo dušo), peogeot 5008, kar pa ne pomeni,da imamo tudi visoko ceno.

 

Večina prevoznikov, ki se ukvarjajo z prevozi oseb pravijo,da so najboljši, briljantni, diamantni, najcenejši...no ja,mi pa pravimo,da smo "LEGENDE". Pri "Legendicah" nimamo receptorske provizije,nimamo drobnega tiska, nimamo "čejev", skratka, kar se dogovorimo, to tudi storimo. Za našo ceno prevoza res nismo morda najcenejši, glede na vozni park pa sigurno nismo najdražji. Ne opravljamo "SHUTTLE" prevozov in ste vedno sami v vozilu.

 

Če želite naročiti prevoz do Pirana od Vas potrebujemo: Vaše ime, dan in uro pristanka, številko leta, če želite nam lahko zaupate kontaktni telefon, naslov željene destinacije in potrebujemo število potnikov ki bojo potovali z "legendicami" do Pirana. Iste podatke potrebujemo Če naročate prevoz za vašega poslovnega partnerja. Prevoz lahko naročite kamor koli do Pirana,do Piranskega hotela ali apartmaja, do Piranskega podjetja, oziroma kamor koli do Piranskega območja.

 

Po potrjenem naročilu prevoza Vas na Vaš željeni dan ob željeni uri čakamo na izhodu letališča Ljubljana z danim imenom v roki in se že peljemo proti Piranu. V primeru da ima letalo zamudo, si nikar ne belite glave, ker preko interneta sledimo dejanskemu pristanku Vašega naročenega letala.

 

Za Vse informacije nas poklličete na telefon 031 73 22 89, oglasila se Vam bo naša Tina in se Vam bo posvetila. Ker smo prepričani, da prevoz načrtujete v naprej, je morda lažje, da nam podatke posredujete preko e-mail obrazca in Vam do večera odgovorimo oziroma potrdimo prevoz - Včasih je naša Tina tudi za volanom in težje sledi telefonskemu naročilu.

 

Lep dan naprej

Legendice


Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Please enter the phrase as it is shown in the box above.  

Letališče Ljubljana prevoz do Pirana z vozili višjega razreda - Letališče Ljubljana prevoz do Pirana z kombi vozili do 7 oseb - Letališče Ljubljana prevoz do Pirana do hotela ali do apartmaja - Naročite si Letališče Ljubljana prevoz do Pirana.