Bookmark and Share Taksi Legende Prevozi | prevoz do letališča - prevoz na letališča - prevozi iz letališč - transferji iz Ljubljane na letališče Ljubljana 25 eur,taksi prevozi iz letališča do Ljubljane,prevozi Po Sloveniji,Avstriji,Italiji

TEKSTLOGOPODRAZITEV23.jpg

Taksi Legende Prevozi

prevoz na letališče Ljubljana iz Ljubljane - prevozi oseb iz letališča Ljubljana do Ljubljane

Pozdravljeni na naši internetni strani :TAKSI LEGENDE prevozi

 

Vzamite si morda 5 minut, in si oglejte,kam vse lahko potujete z "Legendicami" iz letališča Ljubljana, ali taksi potovanja iz Ljubljane.

 

Kdo pa smo "LEGENDICE"??

 

Legendice se borijo po Slovenskih cestah že dobrih 10 let.Na začetku smo taksirali po Ljubljani,zdaj pa Predvsem opravljamo prevoze oseb oziroma taksi prevoze iz Ljubljane na letališče Ljubljana in iz Ljubljanskega letališča do Ljubljane oziroma do kamor potrebujete. Občasno se odpeljemo po Sloveniji,po Hrvaški,Italiji in Avstriji.Prevoze opravljamo z vozili višjega razreda: Mercedes E, Audi A8 in kombi vozilo Mercedes v250 4 matic do 7 oseb, Bmw 760 li (za mojo dušo), peogeot 5008, kar pa ne pomeni,da imamo tudi visoko ceno.

 

Večina prevoznikov, ki se ukvarjajo z prevozi oseb pravijo,da so najboljši, briljantni, diamantni, najcenejši...no ja,mi pa pravimo,da smo "LEGENDE". Pri "Legendicah" nimamo receptorske provizije,nimamo drobnega tiska, nimamo "čejev", skratka, kar se dogovorimo, to tudi storimo. Za našo ceno prevoza res nismo morda najcenejši, sigurno pa nismo najdražji.

 

 

"Taksi LEGENDE" Vam nudijo prevoz oseb iz Ljubljane, iz Ljubljanskega hotela ali apartmaja do letališč, kot so: prevoz na Letališče Ljubljana - letališče Trst - letališče Benetke - letališče Treviso - letališče Celovec - letališče Dunaj - letališče  Zagreb - letališče Rijeka - letališče Pula - letališče Graz - letališče Bologna - letališče Milano - letališče Munchen.

 

Taxi Legende - zadali smo si cilj, da so v našem društvu samo "Legende" od voznikov, ki Vas znajo ob prihodu vozila pozdraviti, prisluhniti  Vašim željam in varno odpeljati do vaše željene turistične destinacije ali do letališča. Trenutno nas je v društvu 5 vozil. Včasih imamo zaradi tega malo daljši odzivni čas, da pride vozilo po Vas, še posebej po Ljubljanski gneči. Se trudimo, da nas bo vsaj 10 vozil, do takrat Vas pa prosimo za malo potrpljenja. Trenutno rabimo vsaj 30 do 45 min od Vašega klica do prihoda na Vaš naslov, zato je bolje, da predhodno naročite taksi prevoz.

Večina naših rednih strank se je na ta odzivni čas navadila, in skoraj Vsi naročijo taksi prevoz že dan ali dva pred odhodom.

Naša cena na prevoženi km za redne stranke je  0,80 EUR , trenutno je ta cena med najnižjimi v Ljubljani in okolici,  lahko pa preverite preko interneta cene prevoza pri drugih prevoznikih, odločitev je pa Vaša.....

 

Če se odpravljate na potovanje z letalom , Vas kjer koli iz Ljubljane, iz Ljubljanskega hotela ali apartmaja do letališča Jožeta Pučnika ( letališče Brnik ), prepeljemo za samo 25 EUR po vozilu, ne po osebi.

Če pa želite, vas ob povratku pričakamo na izhodu letališča Ljubljana z Vašim imenom ter vas za isto ceno odpeljemo domov.Ne opravljamo "SHUTTLE" prevozov, ne združujemo naključnih potnikov in vedno ste sami v vozilu

 

Iz Ljubljanskega območja ali iz letališča Ljubljana opravljamo tudi taksi prevoze do vseh Slovenskih toplic, prevoz do vseh Slovenskih mest ali vasic. Nudimo Vam prevoze do Hrvaške obale, prevoz do Avstrijskih smučišč, prevoze za poslovnega partnerja kamorkoli na pomembni sestanek ali kongres. Naroči prevoz do hotela ali apartmaja do vseh Slovenskih  turističnih lokacij, kot so :  prevoz do Bleda, do Bohinja, do Bovca, do Pirana, do Ankarana, do Portoroža, do Izole po ugodni ceni že od 0,80 evra / na km za Vašo relacijo, odvisno katero vozilo želite.

 

Za vse ostale informacije Vas naprošamo , da nas pokličete na telefon 031 73 22 89 , še raje pa, da nam pišite prek obrazca za stike. Zaupajte nam Vaše želje, napišite žejeno relacijo in Vam do večera odgovorimo.

 

 

Z veseljem vam bomo prisluhnili in ponudili rešitve , ki bodo prilagojene vašim ciljem in potrebam v najkrajšem možnem času.

 
+386 31 73 22 89

taxi.legende@gmail.com 

Poceni Taksi Legende Prevozi oseb iz Ljubljane - Taksi Legende Prevozi do Ljubljane, do Ljubljanskega hotela ali apartmaja - Taksi Legende Prevozi oseb na letališče Ljubljana in na letališča po Evropi - Taksi Legende prevozi oseb iz Ljubljane: do Bleda,do Bohinja,do Bovca,do Tolmina,do Pirana,do Portoroža,do Ankarana,do Kopra,do Velenja,do Celja,do Maribora,do Murske sobote,do Novega mesta,do Kočevja,do Litije,do Postojnske jame,do Škocjanskih jam,do Sežane...

 

 

Taksi Legende Ljubljana - Prevozi oseb iz Ljubljane na letališče Ljubljana - Taxi Transfer Ljubljana do letališča Ljubljana Brnik - 00386 31 732 289_____taxi.legende@gmail.com

Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Please enter the phrase as it is shown in the box above.  

Nudimo vam taksi prevoz iz letališča Ljubljana ali prevoze iz Ljubljane do bližnjega letališča,kot so:letališče Celovec,letališče Trst,letališče Zagreb,letališče Rijeka,letališče Benetke,letališče Dunaj,letališče Graz...Taksi Legende prevozi oseb do Hrvaške obale:prevoz do Savudrije,do Umaga,do Novigrada,do Vrsarja,do Rovinja,do Pule,do Rabca,do Labina,do Opatije,do Crikvenice,do Krka,skratka do katerega koli Hrvaškega letovišča.Z taksi legende prevozi lahko odpotujete na zimski oddih v Avstrijo do smučišč ko so:smučišče Flachau,Gerlitzen,Kitzbuehel,Nassfeld,Saalbach.

Taksi LEGENDE prevozi oseb na letališče ljubljana - Taksi Legende prevozi oseb iz Ljubljana

 

 Poceni prevoz do AJDOVŠČINE

 Poceni prevoz do ANKARANA
 Poceni prevoz do BEGUNJ

 Poceni prevoz do BLEDA

 Poceni prevoz do BOHINJA

 Poceni prevoz do BOROVNICE

 Poceni prevoz do BREZOVICE

 Poceni prevoz do BREŽIC

 Poceni prevoz do CELJA

 Poceni prevoz do Poceni prevoz doMŽAL

 Poceni prevoz do GOLNIKA

 Poceni prevoz do GOZD MARTULJKA

 Poceni prevoz do GROSUPLJA

 Poceni prevoz do IDRIJE

 Poceni prevoz do ILIRSKE BISTRICE

 Poceni prevoz do IGA

 Poceni prevoz do IVANČNE GORICE

 Poceni prevoz do IZOLE

 Poceni prevoz do JESENIC

 Poceni prevoz do KAMNIKA

 Poceni prevoz do KOČEVJA

 Poceni prevoz do KOPRA

 Poceni prevoz do KRANJA

 Poceni prevoz do KRANJSKE GORE

 Poceni prevoz do LITIJE

 Poceni prevoz do LENDAVE

 Poceni prevoz do LESC

Poceni prevoz do LOGATCA

 Poceni prevoz do MARIBORA

 Poceni prevoz do MENGŠA

 Poceni prevoz do MURSKE SOBOTE

 Poceni prevoz do NOTRANJIH GORIC

 Poceni prevoz do NOVE GORICE

 Poceni prevoz do NOVEGA MESTA

 Poceni prevoz do OTOČCA

 Poceni prevoz do PIRANA

 Poceni prevoz do PIVKE

 Poceni prevoz do PLANICE

 Poceni prevoz do PODPEČI

 Poceni prevoz do PORTOROŽA

 Poceni prevoz do POSTOJNE

 Poceni prevoz do PREDVORA

 Poceni prevoz do PTUJA

 Poceni prevoz do RAPoceni prevoz doMELJ

 Poceni prevoz do RAKITNE

 Poceni prevoz do RIBNICE

 Poceni prevoz do ROGAŠKE SLATINE

 Poceni prevoz do SEŽANE

 Poceni prevoz do SLOVENJGRADCA

 Poceni prevoz do TREBNJEGA

 Poceni prevoz do TRŽIČA

 Poceni prevoz do VELENJA

 Poceni prevoz do VRHNIKE

 Poceni prevoz do ZAGORJA

 Poceni prevoz do ŽALCA

 Poceni prevoz do UMAGA

 Poceni prevoz do SAVUDRIJE

 Poceni prevoz do POREČA

 Poceni prevoz do ROVINJA

 Poceni prevoz do PULE

 Poceni prevoz do OPATIJE

 Poceni prevoz do RIJEKE

 Poceni prevoz do RIJEKE letališča

 Poceni prevoz do KRKA

 Poceni prevoz do BAŠKE

 Poceni prevoz do CRIKVENICE

 Poceni prevoz do ZADRA

 Poceni prevoz do ZRČ

 Poceni prevoz do ZAGREBA


an image
Taxi LEGENDE, - D.Š. 95353330 - Taksi prevoz - Poslovni prevoz - Transferni prevoz - Prevoz na letališče Ljubljana,Trst,Benetke,Celovec,prevoz do letališča Dunaj,Zagreb,Treviso - prevoz iz letališča - Shuttle prevoz ne opravljamo
Taksi prevoz - Poslovni prevoz - Transferni prevoz - Prevoz na letališče Ljubljana,Trst,Benetke,Ce
 
 
 

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Poceni Prevozi Ljubljana <> letališče Ljubljana